Ζούπα Σοφία-Ξυριδάκης-Υποψήφιοι-ΝΕΟ Ψυχικό
Ζούπα Σοφία
Μάιος 3, 2019
Ζαννή-Παπαδοπούλου Αγγελική - Παντελής Ξυριδάκης-Συμμαχία Πολιτών Φιλοθέης Ψυχικού-Υποψήφιοα Σύμβουλος
Ζαννή-Παπαδοπούλου Αγγελική
Μάιος 3, 2019
Εμφάνισέ τα όλα

Ζαφρακοπούλου Σόφη

Ζαφρακοπούλου Σόφη υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Παντελής Ξυριδάκης | Συμμαχία Πολιτών Φιλοθέης-Ψυχικού".

Ζαφρακοπούλου Σόφη

Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.


Μεγάλωσε και ζει στο Ψυχικό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη και από το τμήμα Marketing & Business Administration του Deree College. Εργάστηκε στην πολυεθνική Unilever, στο γυναικείο περιοδικό Votre Beaute και στη διαφημιστική Ecopaper. Είναι μητέρα της Ματίλντας, του Αντώνη και του Γιάννη Δανιήλ πτυχιούχων της Γεωπονικής, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου , τελειόφοιτου του τμήματος Ιστορίας, αντίστοιχα.

Από το 2007 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος. Έχει διατελέσει, Αντιδήμαρχος Ψυχικού σε θέματα Υγείας και Παιδείας, Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της οδού Διαμαντίδου και μέλος σε αρκετές επιτροπές του ενιαίου Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού.

Είναι Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. , υπεύθυνη για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο μας.

Ζητά την ψήφο σας για να συνεχίσει να προσφέρει, στην πόλη μας που αξίζει να ζεις!

Από το 2007 εκλέγεται δημοτική σύμβουλος. Έχει διατελέσει, Αντιδήμαρχος Ψυχικού σε θέματα Υγείας και Παιδείας, Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της οδού Διαμαντίδου και μέλος σε αρκετές επιτροπές του ενιαίου Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού. Είναι Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ. , υπεύθυνη για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στο Δήμο μας. Ζητά την ψήφο σας για να συνεχίσει να προσφέρει, στην πόλη μας που αξίζει να ζεις!