Αθηνά Σπύρου - Ξυριδάκης-Υποψήφιοι-Ψυχικό
Σπύρου Αθηνά
Απρίλιος 25, 2019
Βύρων Σαμαρόπουλος - Ξυριδάκης-Υποψήφιοι-Ψυχικό
Σαμαρόπουλος Βύρων
Απρίλιος 23, 2019
Εμφάνισέ τα όλα

Σουλιώτη Ιωάννα

Ιωάννα Σουλιώτη-Ξυριδάκης-Υποψήφιοι-Φιλοθέη

Ιωάννα Σουλιώτη

Δημοσιογράφος Μόδας - Yoga Instructor


Στον Δήμο Φιλοθέης–Ψυχικού είχα την ευτυχία να ζήσω τα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Εδώ γέννησα τα παιδιά μου και τα είδα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις παιδικές χαρές και τα καταπράσινα πάρκα της περιοχής. Η εμπειρία μου αυτή με ενέπνευσε να διαθέσω όλη μου την ενέργεια και τις γνώσεις για να προσφέρω στο Δήμο μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια καθημερινότητα γεμάτη υγεία και ευεξία για όλες τις ηλικίες. Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας ασχολήθηκα με το μόντελινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εδώ και 20 χρόνια συνεργάζομαι με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς αναδεικνύοντας θέματα μόδας, υγείας και ευεξίας της καθημερινής γυναίκας.

Παράλληλα διατήρησα στήλες στις εφημερίδες “Το Κέρδος” “Επενδυτής” και “Το Άρθρο”, συνεργάστηκα ως δημοσιογράφος στα περιοδικά 4Tροχοί και Jetlag, και διετέλεσα διευθύντρια στο περιοδικό μόδας Harper’s Bazaar. Οργάνωσα και παρουσίασα σεμινάρια για την Σύγχρονη Ελληνίδα στο ΠΕΕ του Κολλεγίου Αθηνών, το περιεχόμενο των οποίων εξέδωσα στο “Βιβλίο του Στυλ”, εκδόσεων Μίνωας.

Είμαι πιστοποιημένη Yoga Instructor και θεραπεύτρια Reiki.

Στον Δήμο Φιλοθέης–Ψυχικού έζησα τα πιο δημιουργικά μου χρόνια. Εδώ γέννησα τα παιδιά μου και τα είδα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις παιδικές χαρές της περιοχής. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψα μόνιμα στο αγαπημένο μου προάστιο με την διάθεση να προσφέρω σε μια πόλη που αξίζει να ζεις.