Πρόσκληση στην παρουσίαση της Ομάδας Υποψηφίων και του Εκλογικού Προγράμματος για τη Φιλοθέη, στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης
Πρόσκληση στην παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος για τη Φιλοθέη
Μάιος 14, 2019
Τα ψηφοδέλτια της Συμμαχίας Πολιτών Φιλοθέης-Ψυχικού
Μάιος 25, 2019
Εμφάνισέ τα όλα

Νίκη από την πρώτη Κυριακή! Θέλουμε, μπορούμε και την αξίζουμε

Νίκη από την πρώτη Κυριακή-Παντελής Ξυριδάκης

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου η κεντρική εκδήλωση του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» στο Ψυχικό. Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Παντελής Ξυριδάκης παρουσίασε την ομάδα των υποψηφίων καθώς και το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Πολιτών» για το Ψυχικό.

Ο κ. Ξυριδάκης αναφέρθηκε στο επιτυχημένο πρόγραμμα των προηγούμενων ετών που εξασφάλισε την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου εν μέσω αντίξοων συνθηκών τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και για τη χώρα γενικότερα.

Τόνισε ότι ο Δήμος λειτουργεί με το ¼ των πόρων που υπήρχαν προ κρίσης και έχει μειώσει κατά το ήμισυ το κόστος λειτουργίας του. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μείωση των Δημοτικών και Ανταποδοτικών Τελών από 22% έως 32%, στην ετήσια χρηματοδότηση έργων 2,5εκ ευρώ σε κάθε γειτονιά από ίδιους πόρους, στη διάθεση 1εκ ευρώ για έργα συντήρησης και εξοπλισμού των Δημόσιων Σχολείων και πάλι από πόρους του Δήμου, στην αναβάθμιση του πράσινου και στην προστασία του οικιστικού χαρακτήρα της πόλης.

Ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών του προκειμένου να συνεχιστεί το έργο που έχει σχεδιάσει η «Συμμαχία Πολιτών» ώστε να παραμείνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού μια πόλη που ξεχωρίζει και αξίζει να ζεις. Να παραμείνει οικονομικά βιώσιμος και νοικοκυρεμένος, χωρίς να δημιουργεί ούτε ένα ευρώ ελλειμμάτων και χρέους.

Να υλοποιηθούν οι μελέτες που έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί, οι ασφαλτοστρώσεις, η αναβάθμιση του στόλου καθαριότητας, η δωρεάν παροχή wifi σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, η αναβάθμιση του παιδικού σταθμού και δυο παιδικών χαρών στο Ψυχικό, η δημιουργία ζώνης υψηλού πρασίνου για την αντιμετώπιση επιπτώσεων στο περιβάλλον καθώς επίσης και η προετοιμασία της πόλης για μετακίνηση μηδενικών ρύπων σχεδιάζοντας πρόγραμμα εγκατάστασης δημοτικών ηλεκτρικών φορτιστών σε κατοικίες και επιχειρήσεις παρέχοντας κίνητρα για χρήση ηλεκτρικών μέσων μεταφοράς.

Νίκη από την πρώτη Κυριακή

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» ζήτησε τη νίκη από την πρώτη Κυριακή για ένα Δήμο ισχυρό και αποτελεσματικό ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των προηγούμενων ετών. Η «Συμμαχία Πολιτών» είναι η ομάδα που μπορεί να υλοποιήσει όσα υπόσχεται διότι διαθέτει όραμα, βούληση, δύναμη και αποφασιστικότητα.

«Δε θα ρισκάρουμε γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Ξυριδάκης