Δήμαρχος για έργο, σχέδιο κι ενότητα: Ψυχικό
Μάιος 29, 2019
Δήμαρχος για έργο, σχέδιο κι ενότητα: Φιλοθέη
Μάιος 29, 2019
Εμφάνισέ τα όλα

Δήμαρχος για έργο, σχέδιο κι ενότητα: Νέο Ψυχικό

Φίλες και φίλοι,

Στις 26 Μαΐου κάναμε το πρώτο σημαντικό βήμα, για να διασφαλίσουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Κερδίσαμε την πρώτη θέση στο Νέο Ψυχικό.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Στις 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφασίζουν για Δήμαρχο:
Παντελή Ξυριδάκη ή Δημήτρη Γαλάνη.

Δήμαρχο για έργο, σχέδιο και ενότητα ή Δήμαρχο για απραξία, λαϊκισμό και διχασμό.

Διότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι ο κ. Γαλάνης ήταν για 7.5 χρόνια Αντιδήμαρχος και δε μπορεί να μηδενίζει το έργο για το οποίο δήλωνε υπερήφανος μέχρι χθες. Δε μπορεί να πείσει για το μέλλον αντιγράφοντας τις 16 ώριμες μελέτες και τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε για την υλοποίησή τους η διοίκηση Ξυριδάκη. Δεν είναι το νέο αλλά το παλαιό και αναποτελεσματικό.

Διότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι επιχειρεί να διχάσει την πόλη όταν ζητάει να βγει Δήμαρχος από τη Φιλοθέη και να αναβιώσει τον τοπικισμό.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο. Για εμάς όλες οι Δημοτικές Ενότητες είναι ένας Δήμος, μία οικογένεια. Και έτσι θα παραμείνουν.

Η εκλογή μιας ισχυρής ομάδας δημοτικών συμβούλων που προέρχονται από την περιοχή σας και ιδιαίτερα του πρώην Δημάρχου κ. Παντελή Χαροκόπου αποτελεί εγγύηση έργου και προσφοράς για όλο το Νέο Ψυχικό. Με πρώτες προτεραιότητες το πράσινο, την καθαριότητα, τις υπηρεσίες πρόνοιας, τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού.

Έχετε ήδη στα χέρια σας το έντυπο απολογισμού του έργου μας και το πρόγραμμά μας.

Αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, γιατί έχουμε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση των έργων που σχεδιάζουμε να κάνουμε.

Δώστε μας τη δύναμη να το κάνουμε πράξη.
Τα δικά σας θέλω είναι οι δικές μας δεσμεύσεις.
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε έργο.
Στις 2 Ιουνίου προστατεύουμε με την ψήφο μας το Ψυχικό.

Παντελής Ξυριδάκης