Δήμαρχος για έργο, σχέδιο κι ενότητα: Νέο Ψυχικό
Μάιος 29, 2019
Εμφάνισέ τα όλα

Δήμαρχος για έργο, σχέδιο κι ενότητα: Φιλοθέη

Φίλες και φίλοι,

Στις 26 Μαΐου κάναμε το πρώτο σημαντικό βήμα, για να διασφαλίσουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Οι πολίτες μας έδωσαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό. Κερδίσαμε την πρώτη θέση στις δύο από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Στις 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφασίζουν για Δήμαρχο:

Παντελή Ξυριδάκη ή Δημήτρη Γαλάνη.
Δήμαρχο για έργο, σχέδιο και ενότητα ή Δήμαρχο για απραξία, λαϊκισμό και διχασμό.

Διότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι ο κ. Γαλάνης ήταν για 7.5 χρόνια Αντιδήμαρχος και δε μπορεί να μηδενίζει το έργο για το οποίο δήλωνε υπερήφανος μέχρι χθες. Δε μπορεί να πείσει για το μέλλον αντιγράφοντας τις 16 ώριμες μελέτες και τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε για την υλοποίησή τους η διοίκηση Ξυριδάκη. Δεν είναι το νέο αλλά το παλαιό και αναποτελεσματικό.

Διότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι στην ομάδα του συμμετέχουν οι κ.κ. Πετμετζάς και Μπονάτσος που έχουν ισχυρά συμφέροντα για την επέκταση των επαγγελματικών χρήσεων στο Δήμο μας.

Στο δικό μας έργο αποτελεί τίτλο τιμής ότι πετύχαμε να έρθει το τμήμα ασφάλειας στην περιοχή της Φιλοθέης και όχι να γίνει τμήμα μεταγωγών όπως ψευδώς διαδίδει ο κ. Γαλάνης. Ξεπεράσαμε τα εμπόδια και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν τα έργα στις Παιδικές Χαρές Πικιώνη και Μακεδονίας και το Δίκτυο Ομβρίων Υδάτων. Το Υπουργείο Υποδομών δικαίωσε το Δήμο μας για τον Ποδονίφτη και έβγαλε κόκκινη κάρτα στην Περιφέρεια για την εγκληματική της αμέλεια. Διασφαλίσαμε ότι το προάστιό μας θα είναι κηπούπολη για πάντα. Αποδείξαμε ότι ενδιαφερόμαστε για τη Φιλοθέη με έργο και με τρεις Αντιδημάρχους να προέρχονται από αυτή.

Έχετε ήδη στα χέρια σας το έντυπο απολογισμού του έργου μας και το πρόγραμμά μας.

Αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, γιατί έχουμε εξασφαλίσει την χρηματοδότηση των έργων που σχεδιάζουμε να κάνουμε.

Δώστε μας τη δύναμη να το κάνουμε πράξη.
Τα δικά σας θέλω είναι οι δικές μας δεσμεύσεις.
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε έργο.
Στις 2 Ιουνίου προστατεύουμε με την ψήφο μας τη Φιλοθέη.

Παντελής Ξυριδάκης